GaUDI Street Styling Day

11/20/2013 05:39:00 PM


Having such a blast on GaUDI Street Styling Day event with CosmoGirl magz, last Saturday (11/16) on GaUDI Mall Kelapa Gading 3 showroom. This event was also celebration of GaUDI 9th anniversary and a relaunching of the website.
   I never thought that I could be chosen as the best three participant based on mix & match from the online registration. The winning game was such a fun, that three of us should do outfit mix & match with the clothes at the store within fifteen minutes - and it was such a rush! Maybe picking up outfit in fifteen minutes on personal closet is such a piece of cake, but it would be different when you were asked to pick stuffs from a clothing line showroom - especially if it loads with such darling collection. And I'm a typical of hard-to-choose shopper, so for me fifteen minutes time is such a hard task, but anyway I end up with this outfit...

Bersenang-senang di event GaUDI Street Styling Day bersama majalah CosmoGirl, hari Sabtu kemarin (16/11) di showroom GaUDI Mall Kelapa Gading 3. Acara ini diselenggarakan bersama dengan perayaan hari jadi GaUDI yang ke-9 dan relaunching dari website GaUDI.
   Aku nggak menyangka terpilih menjadi peserta terbaik berdasarkan mix & match melalui registrasi online. Game untuk memperebutkan posisi juara-nya bener-bener fun, kami bertiga harus melakukan tantangan mix & match outfit dengan baju-baju yang ada di dalam toko dalam waktu 15 menit - it was such a rush! Mungkin memilih outfit di closet pribadi kita dalam waktu lima belas menit itu gampang, tapi bakal beda kalau kamu diminta untuk memilih barang-barang yang ada di showroom sebuah clothing line - apalagi kalau line tersebut penuh dengan koleksi-koleksi yang bikin gemes. Dan aku itu tipikal tukang belanja yang susah untuk memilih, jadi 15 menit untukku itu bener-bener tugas yang sulit, tapi akhirnya aku memilih outfit seperti ini...


Were asked to do presentation based from this outfit styling. I was inspired from Hollywood street style, and I named this Country Chic (by the boots, the basic pieces, and effortless look).

Kami diminta untuk melakukan presentasi berdasarkan outfit styling ini. Aku terinspirasi dari street style Hollywood, dan aku menamakan style ini dengan Country Chic (dengan boots, item-item basic, dan look yang effortless).

 
 So happy that the judges (that were consist of Fashion Designer of GaUDI, Fashion Stylist of GaUDI, and Fashion Stylist of CosmoGirl!) pick me as the first winner, yeay! I'm so thankful that I have a chance to do intern in CosmoGirl as fashion stylist for a month :)

Seneng banget saat para juri (yang terdiri dari Fashion Designer GaUDI, Fashion Stylist GaUDI, dan Fashion Stylist of CosmoGirl!) memilih aku sebagai pemenang pertama, yeay! Aku juga sangat bersyukur karena memiliki kesempatan untuk magang sebagai fashion stylist di majalah CosmoGirl selama sebulan :)
    
You can also read the related article from CosmoGirl, here - don't mind a misspelled of my name ;)

Kamu juga bisa membaca artikel terkait dari CosmoGirl, di sini.

Pictures courtesy of B. Raharja (1, 2), CosmoGirl! (3), GaUDI Clothing (4)
<Mad Shopper/MSDR>
Follow The MSDR blog via bloglovin | lookbook | instagram | twitter

You Might Also Like

7 comments

  1. I like your shoes dear :D

    WWW.PUTRIVALENTINALIM.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
  2. You look cute!
    http://sepatuholig.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Great outfit!

    Would you like to follow each other with GFC and Bloglovin '? Let me know :)

    Have a nice weekend!
    vgolove1.blogspot.ru

    ReplyDelete
  4. congrats dear! you're so stunning <3 love it :)

    #JOYGIVEAWAY

    ReplyDelete

Hi, there! Thank you so much for the feedback and appreciation, it means a lot to me.
Enjoy your day!

Like us on Facebook

IFB

Flickr Images

INSTAGRAM @ELSHAKRIST

Subscribe